få bort kattkiss lukt utan giftiga ämnen

Katter är mestadels renliga. Då katter mår fint så tvättar de sig själva. Men om katten bestämmer sig för att kissa på fel ställe kan du behöva få bort kattkiss lukt.

yocoairs

Hur ska du göra? Det viktiga när du städar är att metoden du väljer är säker oh inte innebär fara. Med Yokoair eller Luktstopparen så kommer du inte att sprida farliga ämnen i rummet.

Ett bra sätt att få bort få bort kattkiss lukt är att använda Yokoair

Få känner till att få bort kattkiss lukt är relativt lätt om man använder Yokoair eller Luktstopparen. Använd Yokoair. Sprayen tar effektivt bort lukt och du kan andas rent igen.

Använd den i hemmet eller i bilen. Du kan även använda den i kattburen. Sprayen kan användas på flera typer av material. Liksom fotsvett så stinker denna pläd på ett sätt som gör att du vill kasta den.

Även fast det luktar så kanske det kan räddas. Den effektiva sprayen gör att röklukt försvinner lekande lätt. Nu är det enkelt att bli av med lukter i ditt hem.

Luktstoppande sprayer finns on-line i allt-fraktfritt och andra webbshoppar.

Lär katten att kissa på rätt plats och undvik märkning

Du kan undvika problem med kattkiss. Det kan vara en ide att träna din katt. Prova exempelvis att installera en kattdörr som katten kan använda.

Om du istället har en kattlåda måste du byta sanden ofta. Genom att använda en luktborttagare kan du dämpa lukten från lådan. Bra sprayer kan till och med dölja lukten helt.

Vissa katter är mer revirbenägna än andra. Om de inte är kastrerade kan det bli värre. Det kan vara en av anledningarna till att katten markerar. få dän kattkiss doft Du kan trots allt lära katter att inte kissa på fel plats.

Det är viktigt att ta bort dålig lukt så snart som den uppstår. Ju snabbare du behandlar med en spray som funkar desto bättre. Du kommer att få en avsevärt bättre inomhusluft.