Handsprit på apoteket tar slut fort men här kan du fortfarande köpa desinfektionssprit

Många drabbades av panik när smittan kom till Europa. Handsprit på apoteket ska inte vara ditt förstahandsval. Men desinfektionssprit är inte alltid den bästa lösningen. Coronaviruset klarar av handspriten utan problem.

Handsprit på apoteket är inte nödvändigtvis det bästa valet

Om du tror att de bästa varumärket är handsprit apoteket så tror du fel. Faktum är att desinfektionssprit inte nödvändigtvis fungerar så effektivt som man kunde hoppas.

ytdesinfektion

På senare tid har det tagits fram tvålar som är mycket effektiva mot både bakterier och virus. Rengöringsmedel med alkohol kan göra att huden torkar ut.

Det kan ju tyckas märkligt att folk rusar efter handsprit mot virus som sliter på huden utan att ens ge det skydd som man är ute efter. Om du verkligen vill ligga steget före så kan du köpa en skonsam antiseptisk tvål som dödar alla virus på riktigt.

Den alkoholfria bakteriedödande desinfektionen får högt betyg av flera användare. Använd katjonisk handdesinfektion även om du inte har några symtom.

Glöm inte att tvätta händerna

För dig som bor ensam eller med en partner är det kanske inte så svårt att hålla smitta utanför dörren. Mycket är vunnet med en bra antibakteriell handtvål.

Om du har barn är det en annan sak. Det är vanligt att barn som går i skolan blir smittade av varandra. Tänk efter före. Lär barnen att tvätta händerna.

Det är också smart att både vuxna och barn byter kläder. Det är en god vana att ha inomhuskläder. Kläderna är nog inte smittade då. Prova att ha kolloidalt silver på kläder som kommer utifrån.

Sprayen är säker att använda på livsmedel. Inget virus i världen står emot den sprayen. Kunderna gillar IONplus och Holistic extra mycket.

Spraya med antibakteriell spray för att få god ytdesinfektion

Utöver noggrann handtvätt är det viktigt att se till att ytor i ditt hem och på jobbet är rena. Med ytdesinfektion kan du säkra att saker som du köper i butiken inte kommer in i ditt hem med smitta. Viruset kan fastna på matkassar.

Den antibakteriella sprayen kan användas av alla. Se till att du inte får slut på handtvål. Många har bara tvål i badrummet. Det är också bra att ha handtvål i köket. Nu vet du varför det är viktigare än HANDSPRIT FRÅN APOTEKET.