Kan man använda askorbinsyra till hårblekning?

Kanske har du redan bekantat dig med askorbinsyra? Kan jag verkligen bleka håret på det viset? Det kan man visst göra, men askorbinsyran ger inte samma effekt.

askorbinsyra

Använd mindre blekning om du har känsligt hår

Ditt hår blir lidande av att du byter hårfärg alltför ofta. Man kan ju köpa askorbinsyra om man bara vill ändra nyanserna lite.

Askorbinsyra hår kan behandlas med sliter absolut inte på håret såsom helt vanliga färgningsmedel gör. Även om det låter lite udda så kan man ju alltid prova.

När tonen blir grön

Det kan ju vara trist att få grönt hår. Det här kan bero på lite olika saker. Det är inte ovanligt att håret får en grön nyans av klor. Lösningen kan vara en påse askorbinsyra pulver. Genom att bleka med medlet så får man tillbaka den färg som man ville ha på ett enkelt och naturligt sätt.

C-vitamin har många användningsområden

Men det är inte bara håret som kan behandlas med askorbinsyran som ju i praktiken är samma sak som c vitamin. Må bra med c-vitamin i mat.

Vad är c-vitamin? C-vitamin stärker immunförsvaret.

Men det finns mer.

Många drömmer om en vacker hy

Om du köper c-vitamin i pulverform så kan du behandla hyn lättare. Ta en liten nypa av askorbinsyra och blanda med vatten för att sedan applicera i ansiktet. Detta gör du innan du lägger på smink. Det här kan ge en fantastisk effekt med välmående hud som utstrålar hälsa.

Allt-fraktfritt.se säljer det mesta.Du kan även använda askorbinsyra invärtes.

Man kan köpa askorbinsyra av flera skäl. Med en lite burk därhemma så får man många olika användningsområden. c vitamin Med c-vitamin ser du alltid som bäst ut. Denna produkt behövs i alla hem.

Tänk dock på att askorbinsyran ska hålla bra kvalitet. Om den blivit gul så är det bara att köpa nytt. Då den är billig är den smidig att köpa in.