Köp en luktborttagare och få fräscha skor

I Sverige så är det helt normalt att ta av sig skorna då man går på fest. Man kan ju fråga sig varför det är nödvändigt. Att känna till problemet är en sak, att göra någonting åt det är en helt annan. Med hjälp av en luktborttagare har du kommit en bit på vägen.

Illaluktande skor blir ett minne blott med en luktborttagare

Du måste först ta reda på om du har illaluktande skor. Det är inte alltid så lätt att göra. Vissa lukter är mer finurligare än andra. Du kan fråga personer runt dig.

Om du tror att det rör sig om svett då är det bara en luktborttagare som hjälper. Det är en säker spray som fungerar effektivt.

Hos all-fraktfritt.seHar Svettluktsdödare som spray att köpa online. Vissa sprayer fungerar bäst under vissa situationer, vissa är bäst att använda exempelvis vid sport. Luktstopparen kan även används som deo och är effektiv i upp till 12 timmar.

Det räcker inte att bara behandla fötterna

få

Det är alls inte dumt att tänka på källan till illaluktande skor. Svettlukten kan ju ha flera orsaker. Svetten kan faktiskt bli värre om du använder vissa typer av strumpor.

Det går självfallet att använda andra metoder mot fotsvett också. Men problemet kan återkomma flera gånger. Det gör att du nog vill ta bort lukten så fort som möjligt.

Om du både behandlar fötter och dina skor så kan du räkna med en kraftfullare effekt. få bort fotsvett Då behöver du inte längre uppleva att det är pinsamt att ta av sig skorna på kalas. Folk kommer inte längre att undvika dig när du går i strumplästen.

Sprayen är så mångfacetterad att den kan använda på flera sätt

När du väljer en luktborttagare som är till för dina skor såväl som för andra kläder och föremål så har du garderat dig. Börja med skorna, gå sedan vidare till andra områden som behöver fräschas upp. Ju snabbare du blir av med lukten desto bättre.

Sprayen är universell det betyder att du kan ta bort dålig lukt i alla rum på samma gång. Du använder sprayen lättast genom att spraya i luften eller direkt på det som luktar.

Tänk på andra

Det är alltid okej att behandla egna föremål och skor med luktborttagare men du ska vara försiktig med att föreslå behandling på andras kläder och skor. Det är inte alltid så att den lukt som du ogillar uppfattas som problematisk av andra. Då kan sprayen uppfattas som stötande. Det är inte bra!