Rekvirera mycket bra glukosamintabletter på nätet för att kunna hantera artros

Med stigande ålder är inte artros längre en nödvändig följd. Det finns idag saker man kan göra för att lindra artros i leder och annat bland annat med glukosamin. Numera är inte något av apoteken de enda ställen man kan köpa bra glukosamintabletter från.

Funkar icke de glukosamintabletter som vi handlar på apoteken?

Har du provat apotekens glukosamintabletter och märkt att de saknar effekt? Du är inte ensam. Apoteken har alldeles gratis fått ett monopol på denna produkt eftersom läkemedelsindustrin har valt att klassa detta kosttillskott som läkemedel.

Att detta monopol har gett skyhöga priser på en produkt som egentligen inte kostar så mycket.

glukosamin

Effekterna av glukosaminet har många studier visat är bäst vid ett intag av 1500 mg per dag. Denna mängd gäller oavsett om det gäller artros i knä, finger ellar annan kroppsdel. Men om man köper Artrox på apoteket så får man 625 mg glukosamin per tablett.

Apoteken har dessutom max gränsen 2 tabletter per dag vilket enligt undersökningarna inte ger tillräcklig effekt. Vad ska man då göra? Hitta glukosaminpiller avsedda för djur? Du kan hitta både pulver och tabletter avsedda för djur I hälsokostbutiker men kvaliten på dessa är osäker. Då kan en bättre lösning vara att handla online istället.

Den definitivt enklaste lösningen på apoteksproblemet med glukosamintabletter kan vara att köpa bra samt prisvärda tabletter på internet

Fabrikatet GlukoPlus från Gelest AB är ett alternativ. GlukoPlus är glukosamin av hög kvalitet som är avsett för människor. Konstigt nog kan det som klassas i Sverige som läkemedel säljas av företaget i Storbrittanien som kosttillskott.

Lyckligtvis kan man köpa glukosamin både som pulver och tabletter här i Sverige online från allt-fraktfritt eller prisad. Fast det måste stå att innehållet är för häst eller hund är det samma glukosamin som vi människor har glädje av.

Så om du söker glukosamin till rätt pris med bäst kvalitet är detta det bästa sätttet. Det kan ju vara skönt att veta att det är svenska butiker som följer svenska regler om handel.

Här några viktiga punkter för en helhetssyn på artrosbehandling

Det första man skall veta om glukosamin är att det tar ca. 3 veckor innan det verkar. glukosamin till häst Detta är tyvärr den tid det tar innan din kropp börjar producera smörjmedel till dina leder. Efter tre veckor ska du kunna märka att smärtorna minskat eller försvunnit helt. Reklamen säger: hjälper inom 3 veckor.

Tyvärr är det så att trots glukosaminkuren kanske man har del värk kvar. För att behandlingen ska ge maximal effekt ska det vara en heltäckande behandling med rätt gymnastik.

Sjukgymnaster har den kunskap som krävs för att visa lämpliga övningar att utföra I hemmet. Man kan prova om Yoga fungerar. Eller kanske en daglig promenad för att slippa värken?

Det kan vara så att den livsstil man vant sig vid i flera år inte är den bästa för att bli av med värken eller alla smärtstillande tabletter. Glukosaminet måste man alltid ta för efter 40-årsålden går kroppens egen produktion ner och lederna gör ont av brist på smörjmedel.